Καριέρα ασφαλιστικού διαμεσολαβητή

Η Olympian Ins στηρίζει κάθε νέο, σύγχρονο και συνεχώς αναπτυσσόμενο περιβάλλον όπου το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και το δίκτυο συνεργατών της αποτελούν την κινητήρια δύναμη για την πορεία της.

Με γνώμονα όχι μόνο την καινοτομία, αλλά και την συνεχή εκπαίδευση και εξέλιξη του προσωπικού της επιχείρησης καθώς και των συνεργατών της, η Olympian Ins φροντίζει για την συνεχή ανανέωση των γνώσεων με διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια.

Η επένδυση της Olympian Ins σε ανθρώπινο δυναμικό μέσω της αναζήτησης νέων ατόμων με έντονο το πνεύμα συνεργασίας αποτελεί βασικό στόχο για την εταιρεία.

Λίγα Λόγια για τον Ασφαλιστικό Πράκτορα

Καριέρα ασφαλιστικού πράκτορα: Ασφαλιστικός Πράκτορας ή αλλιώς Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, είναι ο επαγγελματίας που αναλαμβάνει…

Τι χρειάζεται

Βασική προϋπόθεση για να γίνει κάποιος Επαγγελματίας Ασφαλιστικός Πράκτορας είναι να πάρει την αντίστοιχη πιστοποίηση από την εποπτική αρχή του κλάδου η οποία είναι η Τράπεζα της Ελλάδος. Αυτό γίνεται μετά από σχετικές γραπτές εξετάσεις που διενεργούνται περίπου τέσσερις φορές το χρόνο.

Στη συνέχεια θα πρέπει να εγγραφεί στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο ώς Ασφαλιστικός Πράκτορας και να κάνει την αντίστοιχη έναρξη επαγγέλματος στην Εφορία.

Αμοιβές και οφέλη

Ο Ασφαλιστικός Πράκτορας δεν έχει μισθό με την κλασική έννοια του όρου, όμως οι αμοιβές του εκτός από μεγαλύτερες, είναι πιο σταθερές και διαχρονικές από εκείνες ενός μισθωτού. Αμοίβεται με ποσοστά επί των ασφαλίστρων που καταβάλουν οι πελάτες του αλλά και με αρκετές πρόσθετες αμοιβές που βασίζονται σε ποιοτικά και παραγωγικά κριτήρια, οι οποίες πραγματικά μπορεί να εκτοξεύσουν τις απολαβές του. Στην πραγματικότητα δηλαδή όσο μεγαλύτερο πελατολόγιο έχει χτίσει κάποιος, τόσο μεγαλύτερες και πιο σταθερές είναι οι αμοιβές του. Η επιλογή του συγκεκριμένου επαγγέλματος έχει τα εξής οφέλη και χαρακτηριστικά:

Ελευθερία στη διαμόρφωση του ωραρίου

Κοινωνική αναγνώριση και προσφορά

Εισοδηματική Σταθερότητα

Προοπτική καριέρας

Έξυπνη επιχειρηματικότητα

Προοπτική επαγγέλματος

Γιατί σε εμάς

Ως Γραφείο αναλαμβάνουμε την εκπαίδευση και την προετοιμασία των υποψηφίων ασφαλιστικών πρακτόρων για τις εξετάσεις πιστοποίησης του επαγγέλματος που διοργανώνει η Τράπεζα της Ελλάδος, αλλά και τη μετέπειτα συνεχή υποστήριξη τους στον εργασιακό στίβο από εξειδικευμένους Συντονιστές.

Πρόσθετες Παροχές

  • Άρτια εξοπλισμένο χώρο εργασίας. Ολοκληρωμένα συστήματα και προγράμματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης
  • Τη μεγαλύτερη διαθέσιμη γκάμα ασφαλιστικών καλύψεων και προγραμμάτων για την πληρέστερη θωράκιση των πελατών μας.
  • Την καλύτερη σύμβαση έργου στην αγορά, με ξεκάθαρους κανόνες και πραγματικά απεριόριστες δυνατότητες αμοιβών και εξέλιξης.
  • Online Πλατφόρμα
Ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας;
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Διαβάστε την Πολιτική Προστασίας – GDPR εδώ.